لذت یک طعم واقعی از توفو با سس vindaloo

لذت یک طعم واقعی از توفو با سس vindaloo - غذای اصلی

 

 

  • لذت یک طعم واقعی از توفو با سس vindaloo - غذای اصلی
    Tofu-Vindaloo
    مواد لازم:
    • ۳ قاشق سوپ‌خوری روغن نباتی 
    • حدودا ۶ سانت ریشه‌ی زنجبیل تازه، پوست کنده و خردشده 
    • ۲ عدد پیاز، خرد شده 
    • ½ گل کلم، مکعبی خردشده 
    • ۳ عدد هویج، پوست کنده و خردشده 
    • ۳ قاشق سوپ‌خوری پودر کاریvindaloo
    • ۶ قاشق سوپ‌خوری رب گوجه فرنگی 
    • ۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) شیر نارگیل 
    • ۱ فنجان عصاره‌ی سبزیجات
    • ۱ قوطی ( ۴۵۰ گرم) نخود، شسته و آبکش شده 
    • ۴۵۰ گرم توفوی سفت، برش خورده به ابعاد ۳ سانتی 
    • ۱ فنجان قارچ، خردشده 
    • نمک، جهت طعم‌دار کردن 
    طرز تهیه:
    1. روغن نباتی را درون قابلمه‌ای چدنی یا قابلمه‌ای بزرگ ریخته و روی حرارتی نسبتا زیاد قرار دهید. زنجبیل را درون آن ریخته و به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا بپزد، شفاف و طلایی شود. پیاز، کلم و هویج را اضافه نمائید. به مدت ۵ دقیقه سبزیجات را هم بزنید تا بپزند و نرم شوند.
    2. سپس پودر vindaloo و رب گوجه فرنگی را بیافزائید و هم بزنید تا رب خوب حل شود. اکنون نوبت به شیر نارگیل، عصاره‌ی سبزیجات و نخود رسیده که به مواد اضافه شوند. به آرامی توفو و قارچ را درون قابلمه ریخته و با نمک طعم‌دار نمائید. هنگامی که شروع به جوشیدن نمود، حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۵ دقیقه‌ی دیگر خوب بجوشند تا سبزیجات نرم شوند. هر از گاهی آنها را هم بزنید تا vindaloo پخته شود.

    کالری : 413 | چربی : 27.8g | پروتئین : 15.1g | کربوهیدرات : 33.2g | چربی اشباه نشده : | فیبر : 8.6g | شکر : | نمک : 465mg

    زمان آماده سازی : 25 دقیقه | زمان پخت : 35 دقیقه | زمان کل : 60 دقیقه

    ads3

    دریافت روزانه دستور پخت‌های جدید در ایمیل‌تان

/ 0 نظر / 14 بازدید